Zang

Rianne Druijff

Rianne DruijffRianne Druijff is een muzikale dame. Zij leerde al heel jong piano spelen, maar de afgelopen 9 jaar heeft ze zich op haar andere passie, het zingen, gestort. Het zingen en optreden leerde ze van gerenommeerde jazz-muzikanten als Wouter Buchner en Lisette Elbers in de vorm van lessen, clinics en workshops. De afgelopen vijf jaar, en nog steeds, ontwikkelt Rianne zich nog verder onder de bezielende leiding van Lisa Boray.

Al met al is Rianne de afgelopen jaren uitgegroeid tot allround zangeres die je tegen kunt komen op sessies en festivals, maar ook in jazz-tempels als Wakker (Eemnes) en De Otter (Loosdrecht). Naast haar enthousiaste deelname aan verschillende bands en jazz-projecten zingt Rianne ook regelmatig in de Big Band van de Nederlandse Douane en levert zij met regelmaat een muzikale bijdrage aan bruiloften en partijen. Ook zingt zij desgevraagd bij doopdiensten of uitvaarten.

Rianne is een dame met allure; je kunt niet om haar heen! Vanwege haar grootse uitstraling is ze inmiddels dan ook geliefd bij menig toehoorder in ‘t Gooi en ver daarbuiten.

Peter Rip

Peter RipZanger/ Performer Peter Rip (de ‘nieuwe swingende Sinatra met een dijk van een stem’) heeft in Marc van den Bosch en Casey’s Bigband zijn ideale partner gevonden om een show neer te zetten van allure. Peter’s talent om met zijn stem en performance het publiek te ‘raken’, gecombineerd met de enthousiaste muzikanten onder de bezielende leiding van Marc van den Bosch, laat u genietend achteroverleunen of swingen op de dansvloer!