Zang

Rianne Druijff

Rianne DruijffRianne Druijff is een muzikale dame. Zij leerde al heel jong piano spelen, maar de afgelopen 9 jaar heeft ze zich op haar andere passie, het zingen, gestort. Het zingen en optreden leerde ze van gerenommeerde jazz-muzikanten als Wouter Buchner en Lisette Elbers in de vorm van lessen, clinics en workshops. De afgelopen vijf jaar, en nog steeds, ontwikkelt Rianne zich nog verder onder de bezielende leiding van Lisa Boray.

Al met al is Rianne de afgelopen jaren uitgegroeid tot allround zangeres die je tegen kunt komen op sessies en festivals, maar ook in jazz-tempels als Wakker (Eemnes) en De Otter (Loosdrecht). Naast haar enthousiaste deelname aan verschillende bands en jazz-projecten zingt Rianne ook regelmatig in de Big Band van de Nederlandse Douane en levert zij met regelmaat een muzikale bijdrage aan bruiloften en partijen. Ook zingt zij desgevraagd bij doopdiensten of uitvaarten.

Rianne is een dame met allure; je kunt niet om haar heen! Vanwege haar grootse uitstraling is ze inmiddels dan ook geliefd bij menig toehoorder in ’t Gooi en ver daarbuiten.