Agenda

13 mei 2023 – Casey’s Big Band & Deborah J. Carter

Ook dit jaar mag Caseys’s Big Band niet ontbreken in stadspodium Go. Zoals altijd brengt deze bigband onder leiding van Marc van den Bosch een gevarieerd en sprankelend programma in de voetsporen van de grote dansorkesten.

Centraal op 13 mei staat speciale gast Deborah J. Carter, bekend om haar warme podiumpersoonlijkheid en virtuoze stijl. Ze is de afgelopen jaren te vinden op jazz podia in zowel Nederland als in de rest van de wereld, toerend met haar eigen band, of als welkome gast- artieste bij verschillende gevestigde jazzorkesten zoals bijvoorbeeld de Hessische Rundfunk Big Band, The Deutsche Oper Berlin Bigband and Symphony Orchestra, de Sedavi Latin Jazz Big Band, het Metropole Orkest, het Timeless Orchestra, en de Konrad Koselleck Bigband.

Casey’s Big Band heeft zijn thuisbasis in glasstad Leerdam, maar bestaat uit muzikanten uit de regio midden Nederland. Het orkest musiceert op hoog niveau en levert met zijn vele bijzondere concerten een waardevolle bijdrage aan de stad Leerdam en het levend houden van de dansorkesten.

Kaarten voor het concert zijn online verkrijgbaar en kosten € 17,50.

Voor het volledige programma van go: https://www.go-leerdam.nl/evenementen

Casey’s Big Band

The swing revival orchestra