Saxofoon

Willeke Hoegee

Willeke Hoegee


Willeke is op 10-jarige leeftijd begonnen bij de plaatselijke harmonie Aurora op klarinet, omdat er geen saxofoon beschikbaar was in het orkest. Na 4 jaar kon ze eindelijk de switch maken naar altsaxofoon. Bij de harmonie speelt zij nog steeds. Van 2001 tot en met 2007 speelde Willeke ook al bij Casey’s Big Band. Tot het moment dat zij trouwde met de toenmalige lead-alt Anrie Trappenburg en hun eerste kindje zich aandiende. Besloten werd dat Willeke bij de bigband zou stoppen. Nu de 3 kinderen wat ouder zijn en er een plaatsje vrij kwam in de sax-sectie is Willeke erg blij sinds 2017 weer terug te zijn bij de band.

Johan Thole

2e alt

Anrie Trappenburg

1e tenor

Arie Rijsdijk

Arie Rijsdijk

Arie Rijsdijk speelt al heel wat jaartjes mee en zat ook in het bestuur van Casey’s. Arie Rijsdijk is pas rond zijn 32ste begonnen met muziek maken en meteen tenorsaxofoon gaan spelen, als jazzliefhebber en fan van o.a. Dexter Gordon kon hij het niet laten zelf ook het instrument ter hand te nemen. Na een lange periode bij Big Band Utrecht en enkele andere big bands kwam hij uiteindelijk terecht bij Casey´s Big Band waar hij nu al vele jaren met groot plezier speelt.

Bart van den Boomgaard

 Bart wist op zijn 4e al wat hij ging spelen, namelijk ‘sexy-foon’. Als jongetje uit een muzikale familie duurde het dan ook niet lang of Bart en zijn broertjes werden meegesleept naar de muziek vereniging. Echter een grote teleurstelling want, helaas, geen saxofoon voor handen! Dus begon Bart zijn muzikale carrière op klarinet. Na een jaar op klarinet kwam er dan eindelijk een alt-sax vrij en kon hij dan eindelijk zijn geliefde instrument gaan spelen. Na vele omzwervingen bij diverse harmonieën en fanfares is Bart nu alleen nog actief bij Casey’s Big Band te Leerdam als baritonsaxofonist. Daarnaast is hij een veelgevraagd invaller op alt, tenor of baritonsaxofoon bij diverse korpsen in de regio.